Altijd schoon water

Een zelfreinigende drinkfles met UV-technologie biedt een eenvoudige en effectieve manier om je water schoon en veilig te houden, zonder dat je de fles zelf hoeft schoon te maken. De fles bevat een UV-C lamp in de dop, een vorm van ultraviolet licht die tot 99,9% van de bacteriën, virussen en andere schadelijke micro-organismen elimineert. Dit gebeurt doordat het UV-licht het DNA van deze microben vernietigt, waardoor ze zich niet langer kunnen vermenigvuldigen of verspreiden.

Zodra je de fles vult en de reinigingsfunctie met een druk op de knop activeert, begint het UV-licht zijn werk te doen. Binnen enkele minuten is je water gezuiverd, zonder dat je iets hoeft toe te voegen of te doen. Het water blijft fris en smaakloos, terwijl de binnenkant van de fles vrij blijft van bacteriën en geurtjes.

De oplaadbare batterij die de UV-lamp aandrijft gaat lang mee, zodat je de fles meerdere keren kunt gebruiken voordat je deze moet opladen. Dit maakt het de ideale oplossing voor dagelijks gebruik, reizen of outdoor avonturen, omdat je altijd toegang hebt tot schoon en veilig water, waar je ook bent.

Shop nu